Sunday, March 02, 2014

Happy birthday to me.

The title is a lie ^ right now, i am typing this post is 10.28 pm, 2nd march 2014. Woah. Damn. What should I feel? Birthdays have never been that special day since.... I don't remember when? I do remember when was the last time I really had my birthday party. It was back when I was 11, the party was huuuge. I was so happy to get presents from my friends.

Time long gone. To me now, birthdays are no longer any other special days. Just another day to survive on, and life goes on. I am pretty sure some friends remember my birthday, and some who don't but I really don't mind if they don't. Honestly, now I appreciate friendships more than birthday wishes. I appreciate appreciation from my friends and family. Do I make myself clear here?

What I am saying here is; I am thankful for everything, everyone. thank you people who are reading, people who will be wishing me, giving me good times and laughter. I appreciate everyone.

Happy early birthday to myself. ~(^v^~)

Wednesday, December 11, 2013

So, apakah perubahan aku sepanjang 4 tahun ni?

Aku ingat lagi aku buat blog ni masa aku form 2. Baru ja aku scroll gambaq2 fesbuk aku tengok balik apa dah jadi kat aku ton2 yang lepaih2. Dari kecik sampai lani tapi tak semua la pasai aku punya fesbuk ni ada 2 akaun, hat fes dah delete. Lani dok guna yang kedua, ada gambaq dari form 4 ja. Well.....berikut merupakan apa yang aku rasa aku dah berubah

1. Aku makin bertambah berat badan
benda ni paling ketara kot.duh. DUlu aku dok hingaq kata gemok lani lagi gemok amek hang. Searang aku dok tekad nak diet kurus balik (last time aku rasa ceni masa aku form 3,jujur.) Lama dah tak rasa nak kurus berkobar2 macam ni dalam jiwa hahaha cewah. Berat aku dah melampau sangat dah lani. Aku dah tak enjoy tengok cermin dah >_> dan terlalu ramai sangat wanita2 di luar sana yang terlampau cantik gila babs yang beserta pakej. Dunia merupakan persaingan. Pui. Tipu ja. Aku nak kurus sebab nak kepuasan diri. So aku dok kontrol makan and try p jogging. Doakan la aku kuruih hakhak tuih

2. Aku makin gatai
Hm. Hatni sebenaqnya tak sure sangat makin bertambah ka sama ja sebab aku memang gatai dari dulu sampai lani HAHAHAHAHAHAH k dak dulu aku innocent sikit kot? Tapi aku dok tengok gambaq lama2 aku dok gila Dafi AF5, Edward Cullen dan sebagainya mcm wtf -__-

3. Aku makin pandai urus diri?
Well. Even dulu aku kuruih dari lani, aku haruslah mengaku bahawa dulu aku tak pandai dressing2 ka apa semua ni. Bukan nak kata lani reti. Tapi dulu aku keja pakai tshirt ja. xdak fancy2 clothes smua ni. Ini semua berubah setelah pergi ke amurika pada tempoh hari. Lulz. Sejak2 aku p amurika aku muka amek berat apa aku pakai, elok dak aku pakai, mahai dak baju ni, macam mana nak shopping dan macam mana nak mekap. Ya saya reti mekap lani wooo. Tapi guna eyeliner cayaq masih lagi fail. Eyeliner pensel bulih gajah la. Tapi tak cekap pun. Tapi reti laaa guna foundation and pilih warna lipstick. Banding dengan dulu kan. ceit

4. Mulut saya makin berbisa
Sungguh. Dulu aku tak pandai mencarut. Aku tak kata benda ni baik. Tapi lani aku dah pandai mencarut. Sumpah dulu berani guna babi bodo ja. Lani kalo aku marah orang (dalam bahasa inggeris la,aku still xpandai guna bahasa2 kesat melayu. cek takot. macam kasaq sangat)) keluaq teruih bahasa2 yang fuyoh aku rasa orang nak lwan balik pun tak berani. Berani nak lawan dengan aku. Lagi laser keluaq kot wth

5. Aku rasa dosa makin bertambah
Takdak elaboration untuk point ni. Semoga Allah ampunkan aku dan aku insaf.... :|

Sunday, December 08, 2013

Ini merupakan satu post blog yang random

Berdasarkan tajuk post tersebut yang telah disebut kat ataih ni, aku rasa aku dah hilang bakat menulih blog. Wew. Apa yang perlu aku lakukan. DI MANA SEMANGAT UNTUK MENGUMPUL DUIT NUFFNANG PADA TAHUN TAHUN DAHULUNYA. HAHAHA. -_-

K. Aku baru check duit Nuffnang aku baru ada RM12.50 . Kojaq punya website duit. Brapa ton ak dok menabung ngan hang.pui

By the way, aku dok addicted lagu Havoc dengan Botingket-tingket. Dan aku keja dok bake ja. Baru start exercise 2 hari lepaih. Lani kaki aku paha aku semua sakit sengal2 sebab exercise lunges crunches smua =="

Oleh itu, doakan aku kurus. Xoxo








Tolong cakap aku comel dan kurus

Tolong la.

Wednesday, November 27, 2013

Undefined.

Undefined. Something, an expression, or maybe a word, an action,or a feeling that cannot be described about it. It is undefined. Something that we ourselves may understand about it, but we have no idea how to tell it to someone else. Let's have an example, when we eat a cake, we would say it tastes sweet or creamy or a guilty pleasure. How about when someone who never tastes a mango, and asks us how does it taste like? If we say it tastes sweet, well.... Other fruits are too. If we say it is sweet and tangy, they can't just simply imagine mangoes taste like yogurts. Simply being said, it is undefined unless you taste it yourself.











What I am about to talk here right now is about a feeling.. I guess some of you might already guess it, I am going to talk about love. Love. We often see the word, it could be the most powerful word. Why? Everyone uses it. When I say everyone... it is everyone. All around the globe. Doesn't matter if you are a Malay, or maybe an African, a Spanish, the word "I love you" is not something new. We use "I love you" instead of  "Saya cinta awak". At least I do. What does actually love mean?









Love could be a feeling that you feel about your mother, family, friends, teachers, crushes, God and religion. Or maybe something else. Love could be for anything. Love is something you don't ask for it. It just comes, without you knowing it is living in your soul.... Love.

Here is my confession;

I used to fall very hard for this special someone. Very hard. The feeling was too strong. It was way more than love. It is cinta. Way down deeper. Cinta. Yes, saya jatuh cinta. Cinta yang sangat mendalam. It is too deep down inside that you think you moved on, and all of a sudden you realised you haven't. Contohnya, mungkin terdengar lagu Ruang Rindu nyanyian Letto. At times when I listen to this song, I don't feel anything, but I do think of that certain someone. I did think, but I didn't feel anything. But at times, whilst driving as an example, I suddenly did. It was so sudden, so out of the blue........ How does it feel... It hurts. You feel like you want to drive to somewhere, or just keep on driving, not knowing where to stop, or at least until this pain goes away. You feel like crying, but your throat stops you from doing so. Something is stuck and breath feels heavy. You make your ugliest face expression and still you can't cry. That is what it feels like.

Love.

 The feeling is trapped and wrapped. You tried everything. Everything. Thinking of what he did to you, how he caused you so much pain and tears, how he treated you, deleted him in your contacts. All of these, it doesn't work. But you tried. 

All of this is just going to be in my draft, not publishing. After all, I love someone else's boyfriend.

Love is a wonderful feeling. Love can hurt you. Love can make you laugh too. Love sucks sometimes, it is like a cupid was drunk and he shoots anyone he wants us to fall for. Even the impossible ones, the sinful ones, whatever ones, we fall in love. We are humans, we can't change that. Isn't it wonderful to know how awesome love can change a person. In fact, love can change the world. Imagine if everyone in this world loves each other, it will be peace and harmony at every part of the globe. Love is powerful. Love conquers all.






Love conquers all...... Yes, yes it does. Let's see how someone can change so much when they are in love. A girl can change her interest type, you see. I have a lesbian friend, who broke up and suddenly now she's straight. How powerful is that? Love does conquer all. It conquers everything. Even our faith, our beliefs in something. One of Rasulullah s.a.w's friend, Umar alKhattab who was once used to threat and was fighting against Islam, is now in our history for promoting peace and spreading Islam for the entire world. Why? Because he fell in love. With Allah SWT, with Muhammad s.a.w, with this peaceful religion. Love. Love conquers all.







Let's sit back and think of someone with our types. Handsome, charming smile, tall, maybe blue eyes or Korean-looking guys, white, friendly, and someone who will not change himself even when he is with his friends. Woops. Yes, that is my type of guy. Now ask your mother, who did she dream about to be his husband wayyyyy before she know your dad? She would say something, and mostly, it might not describe your dad at all! But your mother married to your dad, so what happens? Did she fail to get someone of her type? ........... It's because of love. That feeling. That feeling defeats her types, her dream guy. Yet, that feeling changes her dream guy. You get what I'm saying? This is love.

Love is very powerful.

Saturday, September 14, 2013

Hai untuk kali ke berapa juta pun tak tau

Pertama sekali, header aku fail.
Biaqlah aku bubuh hattu dulu semetara aku buat yang baru.

Yang kedua, hai untuk semua hat baca (baca watpa taktau) blog ni serious aku tak update lama dan sebenaqnya aku dah lupa kewujudan blog ni. Selalu kalau bukak laptop ka komputer mesti nak Facebook tak pun Twittiaq jadi blog ni tak penah nak update pon. Ngeh. apakan daya aku dah takdak bakat untuk update blog lagi. Dulu aku buat lagumana pun tak tau. Serious aku tak sangka aku kreatif. Ok sila muntah.

Seterusnya aku nak habaq aku dah SAMBUNG BELAJAQ HAHAHAHAHAH TUA MACAM FJGBDKFBSDKGBDFKGNDFKGA. Dulu awai buat blog ni aku dok tidoq dengan mak aku lagi penakut tahap apa pastu lani dah masuk Pre-U dah ==" Awat cepat sangat masa lari. Aku takdan kejan. Maaflah aku bukan pelari pecut, malah bukan juga apa2 atlet sukan kecuali kuda (tapi kuda tu yang penat) ok tak lawak. Faham dak lawak aku? Tak faham xpa kita move on.

Yang ke___, (time tulih ni aku malaih nak kira ke berapa)
Aku tukaq background blog aku jadi putih bersih suci macam aku sebab hat lama dah hilang T__________T tahukah anda burung hantu kat blog aku dulu comei tahap..... Tapi nak buat cena dia dah jadi hilang semua GAMBAQ2 AKU SEMUA PUN DAH TAKDAK. Tsk sedih aih gambaq aku buat ayu dulu pon :(((((((((((( tapi lani lagi ayu la.

Pastu nak habaq,
Tengkiu kat kawan2 kelaih aku hat dok baca blog aku sampai aku tergerak hati nak tukaq blog ni jadi bernyawa sikit. Tapi aku rasanya tak update sangat dah kot. Aku kan student bekerjaya sekarang ni takdak masa nak update2 sangat. Idea pon kering kontang ni dok tulih benda apa pun xdak punca aku tulih -_-

Em aku balik rumah ni (aku belajaq kat Shah Alam) so nak luangkan masa lagi banyak dok rumah dari dok depan komputer. Mana naughtyboykid dan aida yang dahulunya pemblogger tegar dimanakah anda semua sekarang tolong tolong aoaoaoaooaoaoaoaooa